Pingstkyrkans gospelkör Life!


Kom och sjung med oss i gospelkören LIFE!

Sjung-med-oss-i-Life-smallVi välkomnar nya sångare i alla stämmor, sopraner, altar, tenorer och basar! Vet du inte vilken stämma du hör till så gör det ingenting. Du kanske aldrig har sjungit i kör? Hit vågar du komma! Både körvana och körovana, både du som kan noter och du som inte kan noter är välkommen. Inget sångprov krävs.

Att sjunga är toppen för kropp, själ och ande. Endorfiner frigörs och sänker stressnivån. Man mår helt enkelt väldigt gott av att få sjunga i kör!

ÖVNING: tisdagar 17.30-19.00
PLATS: Pingstkyrkan, Kungsgatan 83, Umeå

KOSTNAD: 300 kr per termin
KÖRLEDARE: Linda Karlsson se www.kardiamusic.se tel 073-83 60 605
ANMÄLAN: Behövs inte. Ring Linda för frågor.Tycker du att det är roligt att sjunga? Är du sugen att som 600 000 andra svenskar få sjunga i kör? Då är du varmt välkommen att dela sångarglädjen  med kören ”LIFE” som övar i Pingstkyrkan på tisdagar kl 17.30-19.00. Körledare är Linda Karlsson. Repertoaren är blandad men mer åt det ”gospliga” hållet.  Kören är öppen för alla som vill vara med. Du behöver inte ha körerfarenhet för att vara med och det är inget sångprov du måste genomföra.  Både du som är med i kyrkan och du som inte tillhör någon kyrka är välkommen.  Under terminen kommer vi att medverka i några gudstjänster och även göra två konserter varav en julkonsert tillsammans med Umeå Kammarkör. Vi ser fram emot en härlig termin tillsammans!


Copyright © Dandelion by Pexeto