Brickor som förändrar liv!

SKYNKET tillhör den afrikanska kvinnans identitet. Det skyddar för både värme och köld, det uttrycker sorgen efter en anhörigs död. I det bär hon sina barn och allt som hämtas från åkern eller marknaden.

Arbetsdagen är tung och lång men skynket ger vardagen färg och form. Brickorna är skapat av ett typiskt afrikanskt skynke. Vinsten förmedlas genom Nkingas Vänner och gör det möjligt för alla fattiga kvinnor att tryggt föda sina barn på Nkinga sjukhus i Tanzania.

Nu har du möjlighet att förena nytta med nöje. På 1:a advent finns det möjlighet att köpa dessa brickor som säljs till förmån för fattiga kvinnor i Tanzania. En bricka kan hjälpa en fattig kvinna att föda sitt barn på sjukhus och barnen får möjlighet att gå i skolan. En bricka för 250 kr räcker till en skoluniform och skrivmaterial. Vill du veta mer kan du gå in på skynket.se
Passa på att ordna julklappen redan nu på 1:a advent och varför inte en snygg bricka till dig själv också. Det kommer att finnas brickor olika storlekar men även skärbrädor och karottunderlägg.
Du kan betala kontant eller med Swish.
Vi ses 1:a advent i kafévåningen.
IMG_20171110_144817_626 kopia
Copyright © pingst Umeå