Församlingsinformation November 2018

Ekonomi:
Under sommaren halkade vi efter med insamlingarna. Nu ligger vi 5 % efter d.v.s. cirka 150 Tkr, vilket tyvärr gör vår likviditet ansträngd (se särskild info från Ola Lindström ekonomiansvarig i styrelsen). Låt oss hjälpas åt. Månadsgivande och kanske en extra insats så lyfter vi fram försmalingen inför Gud.

Arbetsdag i kyrkan den 10 november
Med start kl. 08.00 höststädar både ute och inne. Plus att vi röjer och gör några enklare renoveringar. Kan du inte hela dagen. Kom ett par timmar. Tillsammans gör vi skillnad. 

Ny butikschef för PMU
Göte Burström som under flera år arbetat som Butikschef för PMU går under hösten i pension. Göte har genom sin mångåriga erfarenhet av utvecklingsarbete starkt bidragit till verksamhetes genomslag i Umeå. Det senaste året besökte omkring 150 tusen personer butiken. Dess gjorde över 75 tusen köp. Det medförde både möten och bistånd. 

Göte efterträds av Samuel Nilsson som har sina rötter i Umeå har tidigare jobbat med försäljning och ledarskap bland annat på företagen Eniro och Telia. Vi välkomnar honom och följer arbetet med intresse och förbön. Förhoppningen är en fortsatt god utveckling.

Lämna en kommentar


Namn*

Email(publiceras ej)*

Hemsida

Din kommentar*

Skicka kommentar

Copyright © pingst Umeå