Mission

Det sjuder av liv på våra internationella ”fält”.
Marlen Israelsson har börjat sitt andra år i Hamburg, Tyskland. Hon arbetar tillsammans med en lokal församling för att nå prostituerade som arbetar på gatorna i staden. De har startat en Alfakurs och fått se kvinnor komma till tro på Jesus. Be för Marlen och den församling hon arbetar med – de möter en tuff verklighet bland dessa kvinnor!

Vår medarbetare med Arabiska halvön som målgrupp är just nu upptagen med intensiva inspelningar – under två veckor ska program för de närmaste sex månaderna färdigställas. Vi får regelbundna rapporter om hur människor kommer till tro, mitt under de mest förfärliga omständigheter av krig och svält.

Familjen B-n arbetar vidare efter hemkomsten från E-n. Grundvisionen är oförändrad – ledarträning, seminarier och coachning är några verktyg i arbetet. I linje med detta fick vi ett spännande besök av Awatef, församlingsledare från Tunisien. Familjen gör ett besök i landet i vår, undersöker behov och möjligheter närmare. Vi får anledning att återkomma om det…

Ellinor Ädelroth har åkt till Bukavu och Panzisjukhuset ännu en gång. Under tre månader kommer hon att arbeta där.

Vi innesluter våra vänner i bön!

 

Lämna en kommentar


Namn*

Email(publiceras ej)*

Hemsida

Din kommentar*

Skicka kommentar

Copyright © pingst Umeå