ROAD TRIP 2019

ROAD TRIP.pngUnder Kristi himmels helgen i 29 Maj – 2 Juni så kommer konfa explore och youth (pingstkyrkans ungdomar) åka på en resa tillsammans till västkusten. Vi kommer att åka till Halmstad, Varberg och Göteborg där vi kommer att åka på Liseberg. I Halmstad och Varberg så kommer vi att besöka deras kyrkor, träffa deras ungdomar, ha god gemenskap med aktiviteter och möten tillsammans. På tillbakaresan så kommer vi att stanna i Stockholm för att gå på gudstjänst i Filadelfiakyrkan innan vi fortsätter vår hemfärd till Umeå.

Övergripande schema:
Onsdag 29 maj – Resa till Halmstad under natten mot torsdag. Bussen avgår från pingstkyrkan 17:00.
Torsdag 30 maj – Heldag i Halmstad där vi kommer att besöka deras kyrka och ungdomar. Vi kommer också att åka ut till stranden där vi grillar, spelar volleyboll, brännboll och annat kul.
Fredag 31 maj – Heldag i Varberg där vi kommer att ha en sommarfest med ungdomarna i pingst Varberg på kvällen.
Lördag 1 juni – Resa till Göteborg med heldag i Liseberg. På kvällen så börjar vi vår hemresa där vi stannar i pingst Ölmstad för att övernatta.
Söndag 2 juni – Stannar i Stockholm för att gå på gudstjänst i Filadelfiakyrkan. Efter gudstjänsten så fortsätter vi vår resa hem till Umeå.

Resan kommer att kosta 2200 kronor och inkluderar resan, boendet + frukost och en måltid om dagen. Notera att du själv kommer att betala en måltid per dag som inte ingår i anmälningsavgiften. totalt cirka 400 kronor under resan (4 måltider).

Det kommer att bli en fantastisk resa där vi har en förväntan att Gud är med och vill göra något med oss under resan!
För anmälan klicka här! (Anmälan är öppen tills den 19 maj!)

Vid frågor kontakta:

Elias Nestander, Ungdomsledare Pingst Umeå
Mail: elias.nestander@umea.pingst.s
Tel: 073-070 55 96

 

Lämna en kommentar


Namn*

Email(publiceras ej)*

Hemsida

Din kommentar*

Skicka kommentar

Copyright © pingst Umeå