#umeåre19

#umeåre19

I år är vi 2 st kyrkor (Korskyrkan och Pingstkyrkan) som arrangerar sportlovsläger tillsammans för ungdomar från 12-19 år. Vi kommer att åka en fullstor buss tillsammans till Brattlandsgården i Åre som ligger 1 mil från backen. Lägret kommer att kosta 2000 kr vilket täcker mat, resa och boende. I priset ingår en anmälningsavgift på 500 kr. Sen tillkommer en kostnad för liftkort.

Du kan välja att åka alla 3 dagar i backen eller de 2 första dagarna. Om du väljer de 2 första dagarna blir den tredje dagen automatiskt badhusdag.

Behöver du hjälp med kostnaden av lägret, kontakta din ungdomsledare/ungdomspastor.

Liftkortspriser har vi fått från Zebra ski som ger oss 25% rabatt. Zebras priser är:

Vuxen

3 dagar           1061 kr

2 dagar           735 kr

8-17 år                                 

3 dagar           848 kr

2 dagar           585 kr

Beloppet för liftkort behöver vara inbetald senast den 18 februari för att vi ska få tillgång till denna rabatt. Annars får man betala fullt pris.

23 januari öppnar anmälan för #umeåre19

Sista anmälningsdag är 5 februari.

Du anmäler dig till lägret genom att fylla i dina uppgifter på anmälningssidan

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScrGVpJIb6dfADM-vVGpD6bUwrijycS3UieDKd2RMFmNnasmg/viewform?usp=sf_link

Har du frågor och funderingar kan du kontakta:

Elias Nestander, Pingstkyrkan                                             elias.nestander@umea.pingst.se

Sara Tjernström, Korskyrkan                                               sara@korskyrkanumea.se

 

Du behöver anmäla om du vill ha liftkort i 2 dagar eller 3 dagar och om det är för en vuxen (18 år och uppåt) eller barn (8-17 år). De dagar som gäller för ett liftkort 2 dagar: 4-5 mars.

Den tredje dagen väljer man att antingen fortsätta att åka skidor med sitt 3 dagars liftkort eller att åka och bada på Holiday Club i Åre.

Priset för badhuset tillkommer till din kostnad för lägret och liftkortet.

4-14 år

165 kr

15 år och uppåt

220 kr

 

Du kan även välja att inte åka skidor och istället göra dagsaktiviteter på  och runtomkring gården. Då tillkommer kostnaden för badhuset.

Du behöver skriva i anmälan om du behöver specialkost.

Under övrigt i anmälan skriv om är det något mer vi behöver veta om dig? (tar du medicin etc.)

När du har anmält dig via anmälningssidan så kommer du att få en bekräftelse att din ungdomspastor har tagit emot din anmälan så fort vi sett det, betala inte före du har fått ett bekräftelsemail. Då kan du betala din anmälningsavgift (500 kr) och skicka ett mail där du skriver att du har betalat.

Betalning sker till Korskyrkans Bankgiro: 5550-5192 eller Korskyrkans Swish: 123-579 29 24

Vid betalning skriver du umeåre och ditt namn och summan för ditt liftkort (och badhus vid 2 dagars) exempel: ”umeåre Anders Andersson 848”. Du kan välja att betala in hela avgiften med en gång eller att betala in anmälningsavgiften innan du betalar hela din avgift. Då skriver du umeåre och ditt namn och anmälningsavgift. “umeåre Anders Andersson anmälningsavgift”. Sen betalar du resten enligt den första instruktionen resten vilket då är 1500 kr plus liftkort.

Först när din anmälningsavgift (500 kr) är betald är din anmälan giltig.

Hela din avgift behöver betalas innan lägret börjar. Vid behov kontakta din ungdomsledare/ungdomspastor. Det är viktigt att du skriver meddelandet på din betalning annars kan vi inte se att du har betalat.

Efter 5 februari är anmälan bindande dvs. Här behövs läkarintyg vid sjukdom för att kunna få tillbaka avgiften utöver anmälningsavgiften på 500 kr.

 

Lämna en kommentar


Namn*

Email(publiceras ej)*

Hemsida

Din kommentar*

Skicka kommentar

Copyright © pingst Umeå