YOUTH

Youthumea
I vår kyrka är du som ung viktig. Vi tror på dig och på din framtid! Youth är våra fredag kvällar på Pingst Umeå för dig som går i årskurs 7 till årskurs 3 på gymnasiet. Vi börjar 19.30 och är slutar ca 23.00. En kväll består vanligtvis undervisning om ett aktuellt ämne, lovsång, bön, aktivitet och fika. Några gånger per år gör vi också camps, resor eller events. Följ oss gärna på instagram @youthumea.

Konfa Explore
Varje år väljer tusentals ungdomar över hela Sverige att gå konfirmation i någon kyrka. I Pingst Umeå är konfa vår grundkurs i kristen tro, ett tillfälle att tidigt i livet utforska och lära sig mer om mänsklighetens äldsta och största frågor. Vi vill välkomna alla som går i 8:an eller 9:an som ännu inte gått konfa!
En typisk konfa-träff består av gemensam middag, undervisning utifrån dagens tema, samtal i mindre grupper och en andakt. Vi arbetar mycket i samtalsform där det är högt till tak och alla åsikter får uttryckas. Man behöver inte vara döpt eller kristen för att gå konfa i Pingst Umeå, det enda som krävs är att man vill! 
Konfa träffas på onsdagar varje vecka kl 17:30-19:30. Vi kommer även att åka iväg på en längre resa som avslutning. 

Vill du veta mer, har frågor eller vill anmäla dig kontakta ungdom@umea.pingst.se.
eller
Fredrik Wärn, pastor med ansvar för ungdom
E-post
: fredrik.warn@umea.pingst.se
Telefon: 072 – 207 27 35