JESUS LEVER FÖR UMEÅBORNA

Published by Johnny Edorsson on

Påsken är förbi, jag har landat i vardagen igen. Men faktum kvarstår att mitt i min vardag så lever min Jesus. Annandag Påsk läste jag en text från bibelboken från Lukasevangeliet kapitel 24 där det står om två lärjungar som var på väg från Jerusalem till Emmaus. Samtalet var om det som hänt den sista tiden i Jerusalem. Rätt vad det är så får man följe med en man som man inte känner igen, fast man borde ha gjort det. Kanske det är så för dig just nu att du inte känner igen Jesus på grund av alla omständigheter du varit med om.
Precis som för de här männen kände de inte igen honom förrän de åt tillsammans. Har en längtan att det här budskapet ska nå ditt innersta så att det tar form mot det yttre så du kan utbrista. ”Min Jesus lever” Jesus dog det är rätt men det allra största är att Jesus lever för Umeåborna i dag och dagar som kommer.

Kategorier: Blogg