SJUNG OM STUDENTEN…..

Published by Johnny Edorsson on

När jag i dag satt i Pingstkyrkan Umeå tillsammans med mina arbetskamrater, gick det flera studentklädda personer förbi på gatan utanför.
Studenten tänkte jag, på något sätt så fanns det inte i mitt medvetande. Har funderat på det lite nu och då under dagen.
Sommaren står för dörren hoppas vi även om det inte alltid känns så den här våren.
Läs gärna psalm 65, där står det bland annat så här. ”Lovsång tillkommer dig, o Gud på Sion.”  Oavsett väder, student eller annat så finns det anledning för oss människor att ge Gud vår lovsång. Tänk efter en stund så finner du säkert en anledning till något du kan lovsjunga vår Herre för.
Jag önskar dig en skön och ljuvlig sommar. Men glöm inte att säga tack till vår store skapare
Nämnda psalm slutar med orden ”Allt är jubel och sång.”

Kategorier: Blogg