Onsdagar – Skattkammardagar!

Published by Maria Vinnervik on

Varje onsdagsförmiddag är det Öppen förskola i Skattkammar´n. Varje gång känner jag stor tacksamhet. Det är en plats som rymmer det mesta. Skratt, tårar, pyssel. lek, kojbyggen, mys, sång och bibelberättelser. En verklig mötesplats för föräldrar och barn, från nyfödda upp till 5 år. Inte alltför sällan är det en mor- eller farförälder som kommer med sitt barnbarn. Det är en skön och avslappnad stämning, där barn och vuxna är tillsammans och möter andra att dela liv och vardag med. Att få lyfta sin oro eller sätta ord på sina funderingar kring barn och föräldraskap är otroligt värdefullt. Innan vi skiljs åt denna dag, får jag några riktiga björnkramar av ett par 5-åringar, med orden att vi ses nästa onsdag. Jag blir varm och fylls återigen av sådan tacksamhet. Vilken Skattkammare vi har!

Kategorier: Blogg