ALPHA – gott & blandat!

Published by Lennart Holmner on

Om du likt mig gillar godis vet du vad jag pratar om. En godispåse med olika smaker, former och färger, begärliga och smakar mer….Så är tanken med ALPHA också. En kurs där vi presenterar vad den kristna tron handlar om. Vi varvar föredrag med god mat, gott fika och samtal. Jag är fascinerad över den dynamik som uppstår när människor med olika bakgrund kommer tillsammans i dessa grupper. Alla slags frågor dyker upp, engagemanget böljar från ivrigt diskuterande till stilla reflexioner och undran.  Unga, medelålders och äldre möts  en kväll i veckan på Kafe Station. Torsdag 31 januari kl 18 börjar vinterns kurs, välkommen att anmäla dig! Du möter några av oss pastorer samt ett antal av våra ideella ledare som ansvarar för kvällarna. Det är inte en gudstjänst, inte en samling för den som är van att gå i kyrkan i första hand. Men ett fint tillfälle att bjuda med någon vän som vill veta mer, få tillfälle att samtala och ställa frågor om livet.
Varför heter det ALPHA? Jo, det är första bokstaven i det grekiska alfabetet. Därför erbjuder vi också en fortsättningskurs när du gåt
t ALPHA. Den heter – just det – BETA…                                                                                                                                                         Jag väntar ivrigt på din anmälan – välkommen!
umea.pingst.se/alpha
Lennart Holmner, pastor i Pingstkyrkan
 

Kategorier: Blogg