Ledarutbildning, när den är som bäst!

Published by Nils Ulander on

Jag är glad över att få tillhöra en kyrka som vill möta dagens och framtidens utmaningar. Kyrkans budskap har varit detsamma i ca: 2000 år. Det handlar om att ge glädjens budskap – ”evangelium”, till varje generation. Det handlar också om att leva ut det kristna livet och betjäna sin samtid med Jesus som föredöme. Ett budskap och ett liv som berör och förvandlar människor oavsett ålder , kön och etnicitet.

Men även om det kristna budskapet, med allt vad det innebär, varit detsamma i 2000 år, så har sättet att förmedla de goda nyheterna varierat markant under årens lopp. För att utveckla och utrusta unga och äldre ledare för det samhälle som vi är en del av just nu, har Pingströrelsen startat en tvåårig utbildning under namnet ”Pingst ledarutveckling”. Här på vår hemsida, http://umea.pingst.se/pingstledarutveckling kan du få mer information om denna utbildning. Kanske den kan vara något för dig. Eftersom jag är en av utbildningsledarna, är du välkommen att höra av dig till mig med frågor.

Låt inte denna ledarutbildning-utveckling gå dig förbi, utan att du noga har läst igenom och funderat över vad den kan erbjuda just dig.

Kategorier: Blogg