Intensiv gemenskap, vemod och lägerdags!

Published by Maria Vinnervik on

Under helgen som gick var min storebror med familj här i Umeå. De bilade från Dalarna för några härliga dagar här i norr. När man inte ses så ofta, vill man gärna använda varje stund på bästa sätt. Det blev därför väldigt intensiva och roliga dagar tillsammans. Att våra barn, kusinerna, är i precis samma åldrar gör det helt fantastiskt trevligt.

Vi har hunnit bada på Storsjöhallen i Holmsund, lekt mörkerkurragömma, åkt längdskidor, varit på innebandyträning, gudstjänst, handlat på second hand, spelat Wii och ätit palt. Ni kan ana tomheten när vi var tvungna att säga hej då till varandra. Så roligt att ses och så tråkigt att skiljas. Den där känslan av vemod, som också brukar komma efter läger. För att minska ledsamheten hjälper det lite att tänka på allt det roliga man gjort och att veta att man kommer att ses igen.

Så alla ni som för ett år sedan skildes åt, efter några intensiva lägerdagar i Holmsund, Lycksele eller Kittelfjäll, nu är det dags att mötas igen!! Vecka 10 är det sportlov och det blir tre olika läger för barn och tonår. De som aldrig varit på läger förut är självklart lika välkomna! Läs mer om lägren här på hemsidan och hör gärna av er med frågor. Välkommen också med era lägeranmälningar!

Kategorier: Blogg