ÄNTLIGEN eller

Published by Johnny Edorsson on

I veckan kommer det att hända. Upp på vinden ner med grejerna, det ska pyntas till advent. Det återkommer varje år så jag vet men…..

Advent betyder ankomst. Vi ser framåt, tänker på vad komma skall. Vi planerar för helgerna tillsammans med släkt och vänner. Vi väntar hem alla våra barn med familjer så det blir fullt hus.

Ankomst. Vi läser i bibelboken om att han rider in i Jerusalem på ett åsneföl. Men han vill längre in i vår värld, vår stad, våra kyrkor, våra hem och ända in i våra liv. Äntligen här eller? I Sakarjaboken kapitel  9 vers 9 står det följande ”Se din konung kommer till dig.”

Tappa inte fokus! Det är mycket som ska förberedas den här årstiden. Julklappar och allt annat.  Förbered dig för att Jesus kommer en gång till, för att hämta de sina till sig. Kom gärna och lyssna mer i våra kyrkor och till människor som gjort en egen upplevelse av Jesus. Äntligen!

Kategorier: Blogg