Synkroniserad resa

Published by Johnny Edorsson on

Vi har just passerat nyår och i helgen är det trettondagshelgen.

När jag tänker på den helgen så minns jag som barn hur man skulle till årsmötet i församlingen där jag växte upp. Vi hade upp till landsvägen nästan en km att fara med bilen. Trettondagen var det ofta mycket snö trots att jag växt upp i södra delen av landet. Det här året kom vi inte upp till landsvägen med bilen, fick skjuts med goda vänner.

De flesta människor som var med då finns inte här på jorden i dag, de har gått vidare till ett bättre land. Men Guds hus byggs vidare. Kom att läsa i Första Kungaboken kapitel 8 verserna 20 – 30 där det handlar om att Salomo tar över efter sin far Kung David för att bygga ett tempel. Salomo ber om att Gud ska lyssna på honom och finnas i det hus han byggt.

En del flyttar vidare även i vår tid, andra tar vid. Vill du veta mera kom till våra olika kyrkor och du är den som fortsätter att synkronisera resan.

Kategorier: Blogg