Jesus – den bästa vännen.

Published by Linda Arctaedius on

 

Det härliga och varma sommarlovet är snart slut. Men vi som arbetar i barnverksamheten vet att vi har det bästa på sommaren kvar innan skolan ska börja och hösten kommer.  Nästa vecka är det dags för sommarens läger! Nästan 40 barn i årskurs 1-6 ska följa med på lägret i år och vi ledare är laddade och spända med förväntan,  tänk vad mycket kul vi skall få uppleva tillsammans. På vårat sommarläger skall vi fundera kring Jesus. Vem Han är? Hur Han är? Vem Bibeln säger att Han är? Och vem Han är för mig?

Jesus  är skaparen som var med när världen skapades, det bästa Han gjort är du och jag. Han är Kung över allt som finns i himlen och på jorden. Jesus är den bästa vän man kan ha. Jesus lämnar ingen oberörd. Han upphör aldrig att fascinera. Men så är ju Jesus också Guds egen Son. Med en vän som Jesus blir hela livet något utöver det vanliga!

 Om du är vuxen och önskar att du hade fått följa med på vårat läger för att du också funderar på livets djupaste frågor t.ex.  Vad är meningen med livet?  Vad händer efter döden? Vem är jag?  Borde jag gå till kyrkan? Vad vill Gud? Vem är Jesus?  Då vill jag tipsa dig om att anmäla dig till höstens ALFA-kurs –  Det är en grundläggande informationskurs om vad Kristen tro är. Välkommen, jag hoppas vi ses där i höst!

 

 

 

 

Kategorier: Blogg