Lyssna

Published by Linus Brännström on

Det är februari, 2015 rullar på och hur går det med nyårslöftet? Eller, du kanske är som mig och struntar i det där med att ställa ett jobbigt krav på dig själv som ett år senare fortfarande är ouppnått och känns som ett misslyckande. Jag är tyvärr inte så bra på det där med att hitta rimliga nivåer när det gäller sådana saker, så det är inget för mig. Jag har däremot som nybliven tradition att istället för att ge nyårslöften sätta vad jag kallar för en ”årsrubrik”. Istället för ett tungt krav som hänger och släpar så är det lite mer som ett motto, eller ett förhållningssätt som ska genomsyra det kommande året. Det funkar mycket bättre för mig i alla fall.

Årets rubrik är Lyssna. Jag spenderade mitt nyårsfirande i Boden på en ungdomskonferens som heter UNITE. Det var verkligen härliga dagar med lovsång, möten, seminarier, god gemenskap, festkväll och mycket annat skoj. Hela paketen var helt enkelt fantastiskt, men det var ett seminarium som fastnade lite extra hos mig. Det om att höra Guds röst, något som jag tror på olika sett är en verklighet i varje människas liv, något som blir verkligt genom hans son Jesus Kristus. Jag blev påmind om att det finns så otroligt många sett som Gud kan använda för att tala till oss och det inspirerade mig till att börja lyssna mer! Ett av dom många sätt som Han använder är genom sitt Ord, bibeln. Denna otroliga skatt där Guds egen röst är nedskriven så att vi kan se och läsa, vilket är ett bra sätt att lite extra vara ett lyssnande öra under 2015. Ni som läst mina tidigare inlägg kanske har läst mitt inlägg om just bibeln, om ni missat det så länkar jag det nedan.

http://umea.pingst.se/det-tveeggade-svardet

Vill du veta mer om att höra Guds röst och lyssna till Ordet? Kom till oss i pingstkyrkan kl 11 på söndagar då vi firar gudstjänst! Kom och va med i gemenskapen och lyssna tillsammans med oss.

Den kloke samlar kunskap, den vise lyssnar och lärOrdspråksboken 18:15

Kategorier: Blogg