Håll mitt hjärta

Published by Nils Ulander on

 
I veckan har vår älskade dotter Stina opererats igen. Det gör ont i hjärtat och jag känner mig så hjälplös. När hon var liten, lyfte jag upp henne i min famn och tröstade. Nu är hon vuxen, opererades i tisdags i en annan stad och jag kunde inget göra förutom att be till Honom som är större än mig och håller mitt hjärta, och Stinas hjärta,  i sin hand. Församlingens bönevecka inföll just denna vecka som Stina opererades. Vilken fantastisk förmån att få dela oron, hjälplösheten och nöden med församlingen som samlats för att be tillsammans.
Björn Skifs formade en bön för att antal år sedan som denna vecka varit min bön.
Håll mitt hjärta Håll min själ
Lägg mitt huvud i ditt knä
Säg att du menar
och vill mig väl
Håll mitt hjärta Håll min själ
Som jag väntat alla år
Du kan läka mina sår
Ta mina händer och gör mig hel
Ta mitt hjärta
Ta min själ
Håll mitt hjärta Håll min själ
Låt mig bara stanna här
Så allt jag ber dig allt jag begär
Håll mitt hjärta Håll min själ
Enligt läkarna har operationen gått bra och Stina kommer kanske hem under helgen.
Men denna bön kommer att leva vidare i mitt liv. En bön för idag och en bön inför en okänd framtid.
Håll mitt hjärta……
 

Kategorier: Blogg