Att knäppa västen rätt…..

Published by Lennart Holmner on

Om du börjar knäppa västen fel blir det fel hela vägen. Det finns bara en lösning på problemet – att börja om och göra rätt från början! Det kan vara lite besvärligt, men alla andra alternativ är sämre, förmodligen inser du det och börjar om. Den erfarenheten har många av oss varit med om, jag tror alla håller med om vad som är det enda rätta att göra. Tänk om det vore lika självklart att göra rätt när det gäller det viktigaste – livet. Jesus säger att vi ska ”söka Guds Rike först”, då ska vi få allt det andra också…..jag tror det är lika viktigt att börja rätt i livet, som att knäppa västen rätt. Att söka Guds Rike betyder att inbjuda Jesus in i sitt liv. Det talas mycket om prioritering, vara fokuserad. Livet är fullt av val vi måste göra. Vad är viktigt, viktigare….viktigast? De flesta valen går mer eller mindre galant, nästan med automatik. Ibland står vi där frustrerade, osäkra, vilsna. Om Jesus får vara navet i ditt liv, tror jag livspusslet ”går ihop”, bitarna faller på plats. Jag inser att det kan låta som klyschor och förenklingar. Men jag har i alla fall 47 års erfarenhet av att det fungerar….hur ser din väst ut, stämmer det med knäppningen? Jag önskar mest av allt att ditt liv ska vara ”rättknäppt”. Börja med Jesus, fortsätt med Jesus, avsluta med Jesus!

Om detta berättar vi mera om i Pingstkyrkan – välkommen!

Hösthälsningar,

Lennart Holmner

 

Redigera inlägg

Kategorier: Blogg