Vill du vara min lilltå?

Published by Rebecka Enström on

Jag behöver en lilltå, gärna två stycken till och med. En lilltå som kan hjälpa mig när jag ska gå, som kan stötta mig med balansen och hjälpa mig när jag behöver sträcka på mig och nå lite längre. Hur den ser ut spelar ingen roll bara den vill vara med.

Ja jag tycker faktiskt att det är bra med en lilltå, även fast den knappt syns – eller ens är livsnödvändig. Men den gör skillnad!

Jag har redan hjärta, hjärna och lungor. Det där som alla säger att man måste ha. Men det finns ju så mycket mer har jag hört. Massor av olika små delar som gör att min kropp kan uträtta stordåd. Ögonfransar som skyddar ögon tex. Eller hår på armarna så jag blir lite varmare. Eller små hörselceller så att jag kan höra.

Och så en lilltå. Eller två.

Du behövs. Vill du? Tack!

(1 Kor 12:12-31)

Kategorier: Blogg