News VT2017

Published by Mateusz Nowicki on

Hello Church! Nytt år = nya möjligheter. Här kommer vårterminens nyhetsbrev med övergripande info med vad som händer, behov och utmaningar.

Youth
Börjar vecka 5, nästan alla fredagar så kommer vi vara på Kafe Station.

All in
Ekumenisk ungdomshelg med Ny Generation Sverige på Kafe Station och UBC fredag och lördag v.7.

Youth Summer Camp 17
Sommarläger för ungdomar 6- 10 augusti på Dalkarlså folkhögskola med tillsammans många Pingstförsamlingar i Västerbottens län.

Outreach
Torsdag 19/1 är det välkomstmässa på Umeå Universitet, kl 8.30-15.15 finns kyrkans outreach team på plats, vill du vara med kontakta Mateusz Nowicki vare sig du kan vara med en stund eller hela dagen. Kan du inte vara med så be för detta!

Unga Vuxna
Torsdag 19/1 kl 19-21 träffas vi på Kafe Station för fika och häng. Outreach teamet kommer bjuda in nya studenter från universitet. Deal of the day: Dryck + godbit 30 kr eller 10% på allt.

YA Camp
Läger för unga vuxna på Dalkarslå 10-12 februari med bl.a. Pingst Boden, Luleå, Skellefteå, Umeå, Övik, Härnösand, Sundsvall, Östersund, Lycksele. Daniel Alm föreståndare för Pingst i Sverige, Mattias Sennehed, Lovsångslinjen m.fl. medverkar. Info och anmälan på
umea.pingst.se/ung senast 26/1.

Go & Grow
Bibelskolan startar 25/1 och pågår jämna veckor v4-22. Vecka 4 kommer det också vara info om hur du gör om du vill involvera dig i team.

Hemgrupper
Varje vecka möts vi i mindre grupper för fika, gemenskap, bön, bibelläsning och samtal, är du ännu inte med i en hemgrupp så längtar vi efter att du ska få komma med och ser fram emot att få lära känna dig.
Vill du gå med i en hemgrupp eller är nyfiken på hur du gör för att bli hemgruppsledare? Prata med Mateusz Nowicki.

Faith
Gudstjänst för ungdom, unga vuxna och studenter på lördagar kl 19.30, perfekt tillfälle att bjuda med en vän. Datum, 21/1, 4/3, 25/3, 29/4, 3/6

London
25-29/5 åker ungdom, unga vuxna och studenter till London tillsammans med Connect Church Göteborg. Vi är 41 st som åker och det finns ännu 13 platser kvar. Är du ännu inte anmäld så varför inte haka på?

Arbetsdag
Söndag 29 januari flyttar vårt ungdomsarbete in på Kafe Station, efter gudstjänsten bjuder kyrkan alla som är med och hjälper till på lunch i form av varmkorv med bröd, sedan börjar vi flytta, fixa och städa. Till middag så beställer vi snabbmat tillsammans som du själv betalar. Planera in att vara med, du kommer inte bara vara till nytta utan också ha grymt kul. Vi avslutar arbetsdagen med att be tillsammans.

Gå med i team
Har du funderat på att engagera dig i något eller någon?
Gå med i kids, youth, outreach, ljud, ljus eller bild team. Kontakta Mateusz Nowicki.

Föräldramöte
Söndag 22/1 är det föräldramöte, vi tar kyrkfika och sätter oss i bönerummet.

Med önskan om Guds välsignelse //
Mateusz Nowicki
Pastor med ansvar för ungdom, unga vuxna och studenter
073-5203979
mateusz.nowicki@umea.pingst.se

Kategorier: Blogg