På gång i Holmsund

Published by Mateusz Nowicki on

Under sommarkyrkan så har vi inga gudstjänster i Holmsund men redan 4 augusti så har vi Gudstjänst igen. Vi får då besök av Ulf Sundkvist!
Från 15 augusti byter vi Gudstjänsttid till 15.30 med fika före Gudstjänsten från 15.00. Vi testar detta en period fram till den 27 oktober för att sedan utvärdera. Vi gör detta för att vi vill nå ett samhälle som inte längre har kyrkan i centrum av sina liv. Tidigare fanns en nedärvd tradition och vana att gå till kyrkan men idag ser vi att andra aktiviteter har tagit dess plats. Vi vill nå människor som inte vanligtvis är en del av en kyrka och är villiga att offra vår bekvämlighet för att se om en annan mötestid kan underlätta för dessa att komma till våra Gudstjänster. Stå gärna med oss i bön för detta.

Därför anser jag att vi inte ska göra det svårt för de människor som vänder sig till Gud.”
Apostlagärningarna 15:19

Vi vill också passa på att inbjuda dig som är senior till höstens ”styrka & balans-träning” för seniorer i Pingst Holmsund. Ett 45 minuters pass, perfekt för dig som vill komma igång med träningen. Passet leds av Hanna-Maria Holmefur, idrottsvetare och pastor samt Randi Linder, fysioterapeut. Mer information kommer framöver, vet du redan nu att du vill vara med så anmäl dig till Hanna-Maria Holmefur, hanna-maria.holmefur@umea.pingst.se eller 072 700 10 73.

/ Hanna-Maria Holmefur, Pastor Pingst Holmsund

Kategorier: Medlem