Vilken dag det blev

Published by Mateusz Nowicki on

PINGST LEDARE UMEÅ 2019! Efter en fantastisk gårdag så längtar vi verkligen till att få göra det igen i Västerås och Jönköping! Har du inte anmält än så gör det nu på pingst.se/ledare. #PingstLedare

Publicerat av Pingst – fria församlingar i samverkan Söndag 20 oktober 2019

Årets Pingst Ledare blev en fullmatad dag och vi fyllde Umeå folkets hus med Jesus i centrum. Årets tema var: Tungotal, tänkande, tjänande. Det är också titeln på den nya bok författad av Daniel Alm som släpptes under dagen och som alla deltagare fick som gåva. Under dagen fanns förutom det övergripande temat seminarier och nätverksträffar allt inramat av en hoppfull och positiv atmosfär med mycket tid för bön och lovsång.

Christine Lindström
Medlem i Pingst Umeå

Kategorier: Medlem