Församlingsinformation december 2019, del 1

Published by Mateusz Nowicki on

December är en härlig tid för många. Ljusen tänds och ögon tindrar. December är verkligen förväntningarnas tid. Men december är också en jobbig månad för många. Mörkret är som mörkast och kylan som kyligast just då.

”Så älskade Gud världen att han gav den sin ende son, för att de som tror på honom inte skall gå under utan ha evigt liv. ” Joh 3:16

Som kyrka vill vi göra skillnad. Vi vill tända ljus för den ensamma, för familjen som kraschat och hemlösa som ingen har att fira jul med. Därför vill jag be dig som bär Pingst i Umeå både med dina böner och med dina pengar att vara trogen i din support. Gud välsigne dig och tack för din gåva till församlingen.

Jag skulle också redan nu vilja berätta att under våren 2020 startar vi ett volontärprogram som valt att kalla för ”Nästa steg”. Boka redan in 26/2 2020 och jag hoppas att både du som ny volontär och du som varit engagerad längre vill komma och tillsammans ta nästa steg med Jesus, med varandra och med kyrkan.

God Jul och Gott Nytt År

Ulf Sundkvist pastor och föreståndare

Kategorier: Medlem