Polen 2020

Published by Mateusz Nowicki on

18-25 juni gör Youth & Unga vuxna en resa till Polen. Vi ser fram emot en vecka där vi får lära känna andra kristna, besöka historiska platser och se mer av vem Gud är. Vi kommer bo i Poznan där vi framför allt får följa med Poznan International Church och hjälporganisationen Bread of Life. Under en dag åker vi på guidad tur till Auschwitz där vi får möta Europas mörka historia. Dessutom får tid till att umgås och upptäcka Polen. 

Preliminärt program
18/6 avresa på förmiddagen
19/6 ankomst i Poznan med grillfest
20/6 mission
21/6 gudstjänst och aktiviteter i kyrkan
22/6 Auschwitz
23/6 upptäck Poznan
24/6 avresa Poznan
25/6 tillbaka i Umeå

Priser
Early bird, 2700kr tills 15/3 2020
Ordinarie, 2850kr från 16/3 2020

I pris ingår buss, entre´ till Auschwitz, färja, boende och större delen av maten. Slutpriset för resan kan komma att justeras på grund av inträden och förändrade valutakurser. I och med att du anmäler dig till denna resa så godkänner du att vi delar dina personuppgifter med resebolag, studieförbundet Bilda samt Pingst ung.
Avbokning godkännes endast mot uppvisande av sjukintyg och en administrativ avgift på fasta redan betalda avgifter tas då ut. Oavsett ålder så är detta en drogfri resa, vilket innebär att ingen på resan konsumerar eller köper med sig alkohol hem. Efter din anmälan skickar vi ut betalningsinformation och när du har betalt så är du anmäld.

Anmäl dig här!