Tillsammansläger

Published by Mateusz Nowicki on

Hej, under våren kommer vi att arrangera ett läger i Ammarnäs. Hoppas just ni vill följa med!  Tillsammansläger betyder att det inte bara är för dig som har en familj utan för alla som vill och gillar vinteraktiviteter. Deltagarna åker upp i egen bil, samåker eller åker med kollektivtrafiken till Ammarnäs. Föräldrar ansvarar för sina egna barn under hela lägret. Vi lagar mat tillsammans till självkostnadspris och bor i ett kapell där vi spenderar våra dagar som vi själva vill i slalombacken eller i naturen. På kvällen umgås vi och avslutar dagen med en gemensam andakt. 
Begränsat antal platser så först till kvarn gäller. Ta med egna madrasser att sova på. Lägret börjar fredag den 6 mars med kvällsfika kl 19:30 och avslutas den 8 mars. Boende kostar 150kr per person.
Vi ser fram emot trevliga dagar i slalombacken. Sista anmälningsdatum 25/2.  Vid frågor kontakta Dina Frihaven som är lägerledare 070 – 373 20 26 eller maila barn@umea.pingst.se.

Anmälan