Volontär för en förvandlad värld?

Published by Mateusz Nowicki on

Inställt. Vi återkommer med nytt datum.

Pingst Umeå är en kyrka som ihop med PMU drömmer om att få se förvandlade liv och en förvandlad värld. Tillsammans så driver vi en secondhandbutik som är en levande mötesplats som gör skillnad för människor genom att skapa resurser för de som behöver hjälp och bistånd. Detta är möjligt tack vare alla saker som skänks av alla givmilda Umeåbor och alla våra fantastiska volontärer.
Välkommen på en kväll där du får en introduktion i hur just du kan vara med och vara volontär på PMU Secondhand för en förvandlad värld. Kvällen kommer innehålla information om verksamheten, nuläget, framtiden, ledning och hur du kan engagera dig. Under kvällen får ni också en rundtur i lokalerna och får se ändringar som är planerade för att utveckla butiken samt en ekonomisk redovisning av biståndet som delats ut under 2019.

PMU Secondhand
Lärlingsgatan 9

Varm välkomna
Ulf Sundkvist, Föreståndare och pastor
Samuel Nilsson, Butikschef på PMU Second Hand Umeå