Kära församling

Published by Mateusz Nowicki on

Vi många som saknar möjligheten att mötas och fira gudstjänst. Jag saknar sången, bönen, bruset, kaffet och att få fira nattvard tillsammans. Men också att få hälsa i hand eller krama om. Ni vet allt det där vi tar för givet. Samtidigt får jag många glada tillrop.
Jag kan berätta att flera medlemmar som varit sjuka har tillfrisknat från covid-19. I söndags hade vi en härlig dopgudstjänst efter livesändningen av gudstjänsten  Sen tackar vi  Gud för alla möjligheter att vara kyrka online. Följ gärna gudstjänsterna online på pingstplay och söndag 3 maj 12.00 har vi församlingsmöte online  Mer information om församlingsmötet kommer med ordinarie nyhetsbrev nästa vecka.

Jag vill be er alla om förböner och trohet i kärleken till församlingen. Samtidigt ber vi för personal på universitetssjukhuset, äldreboenden och för alla drabbade. Nu behövs varje bön och gåva så att vi kan fortsätta tjäna Gud i ett samhälle hårt prövat av covid-19. 

Herren välsigne er och bevare er. Herren låte sitt ansikte lysa över er och vare er nådig. Herren vände sitt ansikte till er och give er frid.//

Ulf Sundkvist

Föreståndare och pastor Pingst Umeå

Kategorier: Medlem