KIDS

Published by Mateusz Nowicki on

Hej alla barn och barnfamiljer.
Hoppas ni har det bra och får vara friska. Vi saknar att träffa er alla varje söndag och längtar tills vi kan ses igen. Under tiden som vi inte kan ses vill vi uppmuntra er att följa vårat instagramkonto @kidspingstumea där vi lägger upp material för att hålla en egen söndagskola hemma. Var gärna med på tävlingar och utmaningar som läggs upp och dela på era egna sociala media. Vi vill under den här tiden inspirera er att dela tron i hemmet tillsammans med era barn och era vänner. Ett tips från en familj på Ersboda är att gå ut i vårsolen och hålla öppen söndagsskola för era grannars barn på gården! Visst låter det som en bra ide. Tänk så många barn vi tillsammans kan få möjlighet att nå utanför kyrkans väggar.

Varje vecka har ni också möjlighet att titta på söndagsskolaplay via en länk som ni får utskickad till er via email. Vill du också se? Skicka in din email adress till barn@umea.pingst.se.

Söndag 3/5 10.30 kommer vi att träffa alla barn på Zoom innan gudstjänsten, anslut genom att klicka här. Länk kommer också att mailas ut. Vill du läsa mer om hur Pingst Umeå använder zoom och vad som är viktigt att tänka på så klicka här.
Hoppas att så många som möjligt kan vara med. Det ska bli så kul att se er alla.

Välkommen att höra av er om ni behöver hjälp med något, har ett böneämne eller vill ha samtalsstöd. Vi finns här för er. 
Kom ihåg att tvätta händerna! Vi ber för er och hejar på er! 

Allt gott!
Linda Arctaedius
Pastor med ansvar för barn, familj och Integration

Kategorier: På gång