Personligt

Published by Ulf Sundkvist on

Som föreståndare har jag de senaste veckorna både sett prov på Guds oerhörda omsorg, men också fått inblick i mycket svåra berättelser. Så snart någon drabbas, drabbas också mitt hjärta. Jag kanske inte visar så mycket, men det som sker nu påverkar också mig. Det har väckt frågor och har gjort att jag på ett djupare plan söker Gud och hans vägledning.

Tyvärr har Corona också drabbat enskilda i församlingen. Några har tillfrisknat, men några kämpar just nu. Vi får be för varandra om hälsa, kraft och tröst. Jag tror samtidigt att detta svåra som sker, lagt i Guds hand kan göra något nytt med oss som mänsklighet, men också som kyrka. 

Har gång efter gång kommit tillbaka till ordet i Romarbrevet 8:29:
För dem som älskar Gud samverkar allt till det bästa.

Jag vill be om dina förböner för församlingen, oss som har i uppgift att leda och för vårt samhälle. Jag vill också be dig vara trogen i ditt givande så att vi kan fortsätta tjäna Gud till dess Jesus kommer!

Ulf Sundkvist
Föreståndare och pastor

Kategorier: Blogg

Ulf Sundkvist

Ulf Sundkvist

Ulf Sundkvist är föreståndare och pastor i Pingst Umeå men medverkar också regelbundet med gästkrönikor på tidningen Dagens ledarsida. Läs mer av Ulf Sundkvist i tidningen Dagen.