Hej alla barn och barnfamiljer

Published by Mateusz Nowicki on

Hoppas ni har det bra och får vara friska. Vi saknar att träffa er alla varje söndag och längtar tills vi kan ses igen. Fram tills dess träffar vi alla barn som vill varje söndag kl 10.30- 10:50 på Zoom innan gudstjänsten, anslut genom att klicka här. Länk kommer också att mailas ut. Vill du läsa mer om hur Pingst Umeå använder zoom och vad som är viktigt att tänka på så klicka här.

Vi brukar gå en runda och be tillsammans. En del loggar på ensamma och andra tillsammans med sina syskon eller föräldrar. Någon kanske visar något kul eller delar en berättelse. Hoppas att så många som möjligt kan vara med. Det är så kul att se alla!

Den 21/8- 23/8 har vi bokat lägergår den Lyckebo i tavelsjö och vi hoppas att kunna ha ett läger då så save the date! Mer info om detta kommer. 

Kom ihåg att tvätta händerna! Vi ber för er och hejar på er! Allt gott! Vi ses på intagram @KIDSPINGSTUMEA. /
Linda Arctaedius
Pastor med ansvar för barn, familj och Integration

Hello all KIDS and Families at Kids Pingst Umeå. Hope you are well and staying healthy. We miss seeing you all every Sunday and can’t wait until we can meet again. Until then we will meet all the kids that want to every Sunday at 10:30-10:50 on zoom before the service. Connect by clicking här a link will also be mailed to you. If you want mail from us contact us at barn@umea.pignst.se

We usually take time for all to introduce themselves and we also pray together. Some logg on alone and some with their parents or siblings. Some may show something or share an interesting story. Hopefully as many as possible can join. It is so fun to see each other! 

We have booked the campgrounds Lyckebo in tavelsjö 21/8- 23/8 so save the date. More info will come. 


Be sure to wash your hands and stay safe. We are praying for you and routing for you! All the best to you! See you at intagram@KIDSPINGSTUMEA /
Linda Arctaedius
Pastor med ansvar för barn, familj och Integration

Kategorier: Medlem