Konfa 2020/2021

Published by Mateusz Nowicki on

Hej tonåring och tonårsförälder! I höst startar konfa. Vad är det?

Varje år väljer tusentals ungdomar över hela Sverige att gå konfirmation i någon kyrka. I Pingst Umeå är konfa vår grundkurs i kristen tro, ett tillfälle att tidigt i livet utforska och lära sig mer om mänsklighetens äldsta och största frågor. Vi vill välkomna alla som börjar 8:an eller 9:an till konfa i Pingst Umeå. Onsdag 17 juni kl 18:30 är ni välkomna på en informationsträff där vi berättar mer och ni får möjlighet att ställa era frågor. Det blir fika och ingen anmälan krävs. Om du hellre vill delta digitalt så kontakta Fredrik Wärn. Välkomna!

För mer frågor, kontakta
Fredrik Wärn
Pastor med ansvar för ungdom
fredrik.warn@umea.pingst.se
072 – 207 27 35

Kategorier: På gång