Sommarkyrka

Published by Mateusz Nowicki on

Vad skulle du vilja fråga Jesus?
Har Jesus svar på våra frågor? I Pingst Umeås gudstjänster som vi kallar för Sommarkyrka besvaras några av Umeåbornas frågor till Jesus. Sommarkyrka sänds online söndagar 21 jun – 16 augusti kl. 18.00 på vår Facebook och på Pingstplay.

21/ 6 Varför finns det så många orättvisor?
28/5 Hur kan vi bekämpa ondskan?
5/7 Fake news?
12/7 Hur blir det med allt? (Framtiden)
19/7 Varför är Jesus så osynlig?
26/7 Hur långt sträcker sig förlåtelsen?
2/8 Gör kristna fel?
9/8 Finns det liv efter döden?
16/8 Hur pratar jag med Gud?

Efter Sommarkyrkan inbjuds alla till kyrkkaffe online för samtal och gemenskap. Läs mer om det här.

Utöver våra egna gudstjänster så finns det några sommargudstjänster som vi har tillsammans med kyrkorna i Umeå. Mer info om dessa nedan. Klicka på bilden nedan för att komma vidare och se hur du kan ta del av gudstjänsterna. Välkommen!