Församlingsinformation augusti 2020

Published by Mateusz Nowicki on

Välkommen på församlingsmöte på zoom 23/8 18.00. Vi var ett gott gäng vid det senaste församlingsmötet, det gladde mig att få se så många av er. Hoppas att vi ses igen när det återigen är dags för församlingsmöte.

I början på september är det dags för Go for Eti om än på ett annorlunda sätt än tidigare. Tillsammans ska vi promenera eller springa ända ner till Addis Adeba under tre veckor. Efter varje promenad eller löptur så kan man efter att ha anmält sig registrera sin sträcka och så läggs alla våra km ihop tills vi når ända till Addis. Tanken är sedan att sponsorerna ger någon krona per mil vi får ihop. På så sätt kan våra promenader och löpturer bli till nytta inte bara för vår hälsa utan också för alla de vi kan hjälpa genom de pengar vi samlar in. Ung som gammal kan vara med sin egen disans och i sitt eget tempo. Jag har redan anmält mig, gör det du också?

Med önskan om Guds välsignelse /
Ulf Sundkvist
Pastor och föreståndare Pingst Umeå

Kategorier: Medlem