Varje dag med Jesus

Published by Mateusz Nowicki on

I september fortsätter vi på årstemat “Varje dag med Jesus”. Månadstemat är frälsning. Vi kommer dyka ner i begreppet ”frälsning“, visa hur tron på Jesus kan befria från skuld och skam och avsluta månaden med en söndag om helande.

Är du med i en hemgrupp kommer ni också få bibelord och samtalsfrågor för att tränga djupare i ämnet.

Hela vår tro står och faller med Jesus. Under hela 2020 så har vi årstematvarje dag med Jesus och därför följer vi andaktsboken 365 dagar med Jesus skriven av Niklas Piensoho. Varje dag kan du själv eller tillsammans med någon läsa och lyssna till just Jesus. Boken finns att köpa i kyrkan i pocket format och du kan också lyssna och streama varje kapitel varje dag någon av de andra kanaler som listas nedan.


YOUTUBE
SPOTIFY
PODCASTER
TBN PLAY

Kategorier: På gång