Hej alla barn och föräldrar

Published by Mateusz Nowicki on

Hoppas ni har haft en finfin sommar och fått vara friska. Förra helgen hade vi ett fantastiskt läger med 22 härliga barn som samlades ute på Lyckebo i tavelsjö. Det var så roligt att få träffa alla igen. Temat på lägret var Salt och Ljus. (Matt 5:13-16) 

Under hösten kommer vi att starta med Gudstjänster igen. Kl 11 kommer att livestreamas, för de som vill vara med via nätet, men kl 12 och kl 13 bjuder vi in till live Gudstjänst på Kyrkan. Kl 12 och 13 kommer därför ha möjlighet att välkomna 30 st barn/ tillfälle i åldern 4-12 till söndagsskolan. De vuxna kommer då att fira Gudstjänst på innergården på kyrkan förutsatt att det inte regnar. Barnen kommer att ha söndagsskola uppe i kafé våningen på coronasäkert vis. Ingång via sidodörren vid hissen, och utsläpp via stora glasdörrarna. 

OBS! Stanna hemma tills du är frisk och två dagar extra om du har: 

  • feber.
  • hosta.
  • andningsbesvär.
  • snuva.
  • nästäppa.
  • halsont.
  • huvudvärk.
  • illamående.

Länk till söndagsskola play kommer att skickas ut under hösten med, precis som vi gjort under våren. Om du vill få del av söndagsskola play maila barn@umea.pingst.se 

Vårat material ”Söndagskola hemma” som ni hittar på vår instagram @kidsumea är ett enkelt underlag för föräldrar, far och mor föräldrar att kunna samla familjen hemma och följa upp söndagens undervisning på Kids, eller precis som materialet kallas ha en egen söndagsskola hemma. Som närstående vuxna har ni en viktig roll i era barn och barnbarns andliga utveckling. Vi vill hjälpa er i denna viktiga uppgift, vi vill stå på er sida. Vår bön och längtan är att detta material ska hjälpa er att tillsammans växa i er tro i familjen och hjälpa er vidare i er relation med Jesus.

Vi är så glada för alla bebisar som kommit till världen under våren och sommaren och gratulerar er föräldrar till era små mirakel. Så klart vill vi även kunna erbjuda barnvälsignelse under hösten så hör av er på barn@umea.pingst.se så löser vi det.

Gud välsigne er alla, hoppas vi ses i höst!

Allt gott! / 
Linda Arctaedius 
Pastor med ansvar för barn, familj och Integration Pingst Umeå

Kategorier: Medlem