Ny i stan & unga vuxna

Published by Mateusz Nowicki on

Ny i Stan-kväll för Unga Vuxna
Nu är hösten här och universitetet har öppnat. Är du ny i stan? Pingst Umeå vill välkomna dig till en kväll där vi lär känna varandra, spelar spel och äter gratis pizza! Ta gärna med dina favoritspel så ses vi söndag 13 september kl 18:00 i Pingst Umeå. På grund av rådande pandemi vänder vi oss främst till dig som är ny i stan och till dig som ser Pingst Umeå som din församling. Vid frågor, kontakta pastor Fredrik Wärn: 072-207 27 35.

Go & Grow
Onsdag 16 september drar vi igång Go & Grow för terminen. Det är undervisningen för dig som är ung vuxen i Umeå. Även den här terminen kommer vi träffas via Zoom. Vi vill ändå uppmuntra er att träffas i hemgruppen och delta tillsammans. Kvällen startar kl 18:30!