Walk for freedom

Published by Mateusz Nowicki on

Den 17 oktober vill vi göra vår del i att stoppa människohandel – för att nu mer än någonsin behöver de som är i risk-zonen nås och de som exploateras behöver en väg ut. De som har blivit utsatta behöver upprättelse. Var med i vårt lokala event för @A21s#GlobalFreedomSummit där vi kommer samlas globalt och agera lokalt – för att stoppa människohandel där vi är. Eventet kommer att hålla till i Church of Hope´s lokaler lördag 17 oktober 18.00. Boka in det i din kalender och bjud med dina vänner och grannar!
Medvärdar: Church of Hope & Christ Church

Du som inte kan vara med i person kan istället registrera sig som deltagare och vara med online och se livesändningen hemifrån. Anmäl dig här.

Tillsammans avskaffar vi slaveri överallt, för alltid.