KIDS Online

Published by Mateusz Nowicki on

Man bar också fram spädbarn till Jesus för att han skulle röra vid dem. När lärjungarna såg det, visade de bort dem. Men Jesus kallade dem till sig och sade: “Låt barnen komma till mig och hindra dem inte, ty Guds rike tillhör sådana. Amen säger jag er: Den som inte tar emot Guds rike som ett barn, han kommer aldrig dit in.”
Lukas 18:15-17

På grund av den speciella tid vi lever i har vi utvecklat arbetet KIDS Pingst Umeå. Vi använder oss av sociala media för att hjälpa barnfamiljer göra det så lätt, kravlöst och enkelt som möjligt att dela tron i hemmet.

Vår bön och vår längtan är att dessa redskap ska hjälpa er att tillsammans växa i er tro i familjen och kanske kunna hjälpa er vidare i er relation med Jesus. Välkomna att vara med! 

Ta del av våra resurser:

KIDS ZOOM-Digital söndagsskola live varje söndag 10.30 

Alla kan delta och prata med varandra. Det är viktigt för barnen att fortsätta att bygga relationer med vännerna i kyrkan även om vi inte kan träffas just nu. Samlingen leds av erfarna ledare. Ca 20 min.
KIDS ZOOM-Digital söndagsskola 

KIDSUMEA@INSTAGRAM
“Söndagsskola hemma” är ett enkelt underlag för er föräldrar att kunna samla familjen och följa upp söndagens undervisning på KIDS. Eller varför inte bjuda in grannarnas barn och ha en liten söndagsskola ute?

På Instagram hittar ni även en egen söndagsskola där vi blandar olika språk,  tävlingar, pyssel tips och massor av annat kul för dig och dina barn!  Uppdateras under hela veckan. KIDSUMEA@INSTAGRAM

SÖNDAGSSKOLA PLAY
Titta på Söndagsskola Play när ni vill. Varje avsnitt är ca 30 minuter långt och har samma tema som “söndagsskola hemma”. Programmet produceras av Alexandra Hyllerud tillsammans med erfarna pastorer och pedagoger från Pingstkyrkor runt om i Sverige. Titta gärna tillsammans med ditt barn. Får du inte redan en länk i din mejl; hör av dig till oss barn@umea.pingst.se

Allt gott!
Linda Arctaedius
Pastor med ansvar för barn, familj och Integration

Kategorier: På gång