Föräldrar, barn och ungdomar, unga vuxna se hit!

Published by Mateusz Nowicki on

Nu i dagarna kommer alla barn, föräldrar, ungdomar och unga vuxna i Pingst Umeå få en email eller ett sms om att bekräfta sitt medlemskap i vår lokalavdelningar KIDS, TWEENS eller YOUTH i Umeå. Genom att bekräfta ert medlemskap visar vi Sverige – genom den statliga myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor. att kyrkorna i vårt land har barn och ungdomsverksamhet som är viktig och levande. Bidraget ger resurser och pengar till vår verksamhet lokalt men bidrar även till att Pingst ung kan serva församlingar med regionledare, nätverksträffar, material, stöd till gemensamma event, läger samt administrativa resurser.  Se till att svara på sms:et eller mailen innan den 31 december. Tillsammans kan vi göra skillnad!

Kategorier: Medlem