Lördagskurser

Published by Mateusz Nowicki on

Fram till 31 december går det att söka till:

  • Lördagskurser – ”Nya testamentets böcker och budskap” samt ”Kristen tro”. Kurserna kan vara bra förberedelser för de som ska gå in i olika uppdrag i församlingen. Det är även bra alternativ för de som längtar efter en större förståelse för bibeln eller kristen tro. Om det är möjligt kommer 4 träffar ske för undervisning och samtal på plats på något av våra studiecenter, men om corona-situationen kräver finns det goda möjligheter för undervisning helt på distans.
  • PROMIS – programmet för mission och interkulturella studier. Denna Utbildning riktar sig bland annat till den som vill jobba med integration bland nysvenskar, den som vill förbereda sig för ett utlandsuppdrag eller den som vill bli en kulturöverbryggare i ett mångkulturellt landskap. Detta är en terminslång utbildning och det finns möjlighet till distansstudier. 

Ansökan görs via altutbildning.se, där finns även mer information.

Kategorier: Medlem