Årsfest 31 januari 2021

Published by Mateusz Nowicki on

Redan nu vill vi inbjuda församlingen och alla som relaterar till Pingst Umeå till årsfesten. Upplägget i år blir lite annorlunda. Troligen kör vi allt helt online vilket förstås är utmanande för oss både praktiskt och demokratiskt. Vi vill ju att alla ska kunna delta och göra sin röst hörd och samtidigt vill vi höra från Gud.

Så här tänker vi att vi gör:

11.00 Gudstjänst online med bön, lovsång och ett ord från Gud med fokus på våra ledord. Integrera mera, nästa generation och teambuilding/gemenskap. Förhoppningsvis får vi glimtar från bibelutdelningen som redan har skett 

18.00 Möte online med dragning av huvudtankarna inför 2021. Budget på budget. Självklart kommer också en uppdatering om Framtidens mötesplats

Boka in dagen, samla dina vänner och din familj. Var med, delta och ge ditt bidrag! /

Myrtle nestander Styrelsen ordförande
Ulf Sundkvist Pastor och föreståndare

Kategorier: På gång