Ljuset

Published by Mateusz Nowicki on

I förra veckan, vaknade jag plötsligt en natt av att något lyste mig rakt i ögonen. Tittade ut genom fönstret lite nyvaken, men ändå fullt klar, det var månens ljus som väckt mig. Vilken dragningskraft ljuset har. Men ändå så finns det så mycket som vill skymma ljuset. Vad lätt det hade varit att dra täcket över huvudet och somna om. De månader som gått det här året, har ljuset så påtagligt varit i mina tankar. Det ena ljusfenomenet efter det andra har dykt upp där jag varit. Bibeln är för mig en intressant bok, eller rättare sagt flera böcker, där vill Gud berätta för oss människor vad han har tänkt.I Johannes evangeliet kapitel 8 vers 12 säger Jesus så här

”Sedan talade Jesus till dem och sade ”Jag är världens ljus. Den som följer mig skall inte vandra i mörkret utan ha livets ljus.”

Skulle med de här orden rekommendera dig att prova Jesus som ditt ljus i livet. Låt Jesus bli som det som händer nu i naturen. Ljuset intar mer och mer plats för varje dag som går.

Johnny Edorsson
Medlem i Pingst Umeå

Kategorier: Blogg