Administrationsmöte 2021

Published by Mateusz Nowicki on

Nu händer det grejer med Framtidens mötesplats

I tre år har vi utrett frågan. Nu är vi glada över att kunna presentera två olika alternativ med en hållbar ekonomiska kalkyl för Framtidens mötesplats. På administationsmötet den 28/3 kl 18.00 kommer arkitekt och fastighetsutvecklaren Göran Reierstam att visa vilka möjligheter vi har.

På mötet går vi först igenom ordinarie frågor som Årsredovisning, revision och val.

Ekonomi – Håll i och håll ut!

Insamlingarna under 2020 var enastående, men januari och februari 2021 gick ner ordentligt (25 % under målet).Har du möjlighet; ge en extra gåva för att stärka basen? Bli helst månadsgivare! I tabellen ser du hur varje gåva gör skillnad!

Min Gud skall med sin härliga rikedom i Kristus Jesus fylla alla era behov. 
Filipperbrevet 4:19 

Gud välsigne dig!

Ulf Sundkvist, föreståndare och Myrtle Nestander, ordförande

Kategorier: Medlem