Tänk när vi kan mötas igen

Published by Mateusz Nowicki on

Tänk när vi kan mötas igen. Hoppas det inte är alltför långt bort, längtan efter att mötas är stor. Fika, prata, kramas, sjunga, skratta och gråta och be tillsammans. Men vi är inte där ännu. Håll ut och håll i trots att “uttagen väntan tär på hjärtat, uppfylld önskan är ett livets träd”. Ord 13:12

Några ord på vägen under tiden som vi väntar.

Håll utkik

Så snart vi fått klartecken kör vi igång, förmodligen i mindre skala först, med mindre samlingar, för barn, ungdomar, hemgrupper och micromöten, men så snart det är möjligt på alla fronter. Vi kommer uppdatera dig på hemsidan och med nyhetsbrev om hur det går till. Så håll utkik i inkorgen!

Håll ut!

Glöm inte församlingen i dina böner. Bed för våra missionärer och det dagliga arbetet som pågår oavbrutet. 

Glöm heller inte bort kyrkans ekonomi. Var med och bär. Så håller vi ut till dess vi ses igen.

Ulf Sundkvist, föreståndare
Myrtle Nestander, Ordförande

Kategorier: Medlem