Youth & Unga vuxna

Published by Mateusz Nowicki on

Avslutningsgudstjänst KONFA 20/21

Snart har det gått ett helt år med konfa. Det har gått fort. Det har inte varit ett vanligt år. Men vi har hunnit med mycket ändå! Det vill vi fira med gudstjänst. 13 juni vill vi därför uppmärksamma och välsigna konfa-deltagarna på ett särskilt sätt. Det ser ut som att vi även kan träffas på plats. För att boka plats i kyrkan behöver ni anhöriga meddela oss konfaledare hur många som kommer senast 8 juni. Efter gudstjänsten ses vi gärna i Döbelns park om vädret tillåter. Ta med egen filt och fika då. 

YOUTH

Efter 11 juni tar Youth ett uppehåll på två veckor. Sedan ses vi igen med Youth 2 juli. Vi ser fram emot sommaren i Pingst!

Unga Vuxna

Brännboll 6 juni kl 17:00. Det verkar som att vi får börja träffas from juni! Det firar vi med brännboll för unga vuxna. Vi ses på Mariehemsängarna nedanför Bräntberget. Om du vill kan du ta med något att grilla också. Det här är väl inget att tveka på? Vi ses 6 juni!

Vid frågor, kontakta
Fredrik Wärn
Tel: 072-207 27 35
E-post: fredrik.warn@umea.pingst.se
Pastor med ansvar för ungdom och unga vuxna.

Kategorier: På gång