Sommarkyrka

Published by Mateusz Nowicki on

Välkommen på årets sommarkyrka. I år så kommer sommarkyrka online vara lördagar 18.00 och sommarkyrka live på söndagar 11.00 utanför kyrkan. Sommarkyrka börjar redan 11.00 söndag vecka 24 med gudstjänst med nattvard. Sommarkyrkan avslutas söndag vecka 34.
På sommarkyrka online går det också att vara med inne, max 50 personer i juni och max 100 inne i juli. På sommarkyrka live på söndagar gället 100 ute i juni och 300 i juli. Allt detta med reservation för eventuella ändringar på grund av lokala eller nationella restriktioner.

KIDS
Under sommarkyrkan så sitter barnen med sina föräldrar, det är viktigt att föräldrar tar ansvar för sina barn så distans hålls till övriga mötesdeltagare.

Sång
På söndagarna kommer sångtexterna finnas i ett google dokument som du når genom att klicka här. Det finns också utskrivet ifall någon inte har en telefon eller får slut på batteri.

Söndag vecka 31 är det önskesånger med pastor Lennart Holmner, har du en önskesång så maila Lennart, lennart.holmner@umea.pingst.se eller ring 090 14 10 10 och önska din sång. (Går bra att prata in meddelande om ingen svarar.)

Fika
Efter gudstjänsten är det inget kyrkfika men det går alldeles utmärkt att ta med sig en filt och matsäck/fika för att umgås på dessa sätt på kyrkans gräsmatta efter gudstjänsterna.

Kategorier: På gång