Hur firar vi gudstjänst nu då?

Published by Mateusz Nowicki on

I takt med att Sverige öppnar upp igen kommer också Pingst Umeå att öppna upp. Från oktober och framåt tar vi emot så många gudstjänstbesökare som kyrkan rymmer. Både på söndagar och lördagar, samlingar för Kids på alla gudstjänster. Det är även gudstjänst i Holmsund söndagar 15.30 och ibland i Hörnefors, se kalender för Hörnefors. Varmt välkommen!

Med tanke på att smittan fortfarande finns i samhället kommer vi dock att avvakta med att öppna för kyrkfika. Däremot har vi på söndagar after church på Gamla Bibliotekskafeet. Vid nattvarden använder vi särkalkar och brödet delas ut efter goda hygienrutiner.

Vi kan glädjas åt att få fira gudstjänst tillsammans men fortsätter visa respekt för varandra och stanna hemma vid förkylningssymtom eller annan ohälsa som kan drabba andra. Dra dig då inte för att höra av dig så ber vi tillsammans om hälsa och kraft.

Det här gäller från och med den 29 september — Folkhälsomyndigheten (folkhalsomyndigheten.se)

Vi fortsätter också Online
Det kommer också gå att följa våra Gudstjänster Online. Håll utkik i kalendern och på hemsidan så ser du var och när

Varmt välkommen! Hälsningar från hela Pastorsteamet

Kategorier: På gång