Församlingsinformation

Published by admin on

Och folket, både de som gick före och de som följde efter, ropade: ”Hosianna Davids son! Välsignad är han som kommer i Herrens namn. Hosianna i höjden!”
Matt 21:9 

Äntligen är det dags att tända ljusen igen. Det är advent och snart är det Jul. Som församling vill vi inte bara fira, vi vill göra skillnad. Därför gör vi projektet “God Jul Umeå” men hjälpande hand för behövande i juletid i år igen. Men vi gör också julkonserter som vi hoppas ska vara tillfällen för oss att bjuda släkt och vänner till kvällar som berör och lyfter hjärtat.

Kafé Tornhuset (gamla Café station) har öppnat igen!

Du har väl inte missat att vi har öppnat kaféet igen? Nytt namn med med gammal god kvalité, egentligen ännu bättre för nu finns kopplingen till hela husets verksamhet, alltifrån ALT till Umeå folkhögskola och Bilda. Kika förbi! Håll utkik på kommande evenemang.

Unite

Under nyårshelgen samlar vi massor med ungdomar till ett drogfritt nyårsfirande med jesus i centrum på Nolia. Det blir ett enastående tillfälle för våra unga att fira nyår, men också en möjlighet för oss som församlingen att bana väg för nästa generation. Vill du volontera som logivärd, förebedjare eller bara vara en vuxen i gemenskapen går det väldigt bra. Alla inbjuds också att fira gudstjänst tillsammans med ungdomarna på nyårsdagen.

Mer info finner du HÄR

Mission

Den 4 advent kommer Marlen Israelsson att berätta om arbetet att möta människor som lever i prostitution och närliggande verksamhet i Hamburg med evangeliet om Jesus. Marlen och vår missionär där och har fått se hur Jesus berör människor och ger nytt hopp.

Efter nyår får blir det två missionsgudstjänster i rad. Vi får besök från flera av våra missionsländer och kommer då att få höra hur evangeliet berör individer och länder.

Save the date

  • 4 december 2022 – Församlingsmöte med ekonomi info och medlemsintagning
  • 5 februari 2023 – Årsmöte – Årsfest – 5 februari 2023

Med förhoppning om en riktigt god advent

Ulf Sundkvist
Pastor och föreståndare

Kategorier: Medlem