UNGA VUXNA

Published by Hilda Frick on

Vårterminens Kick Off 21/1

Är du ny i stan eller gammal i gemet? Välkommen på en kväll där vi lär känna fler unga vuxna, lovsjunger, får undervisning och får höra om vårens upplägg för unga vuxna i Pingst Umeå. Dessutom gofika för den som vill ute i kaféet! 

Vi ses 19:30 på Kafé Tornhuset

Ung Vuxen Norr 11/2

Finns det behov av att samla unga vuxna från hela norrland för att tala om tro, lära känna varandra och sjunga lovsång ihop? JA! Några kanske var med på YA-dagen i Robertsfors förra vintern. Denna februari får vi ses i Pingst Umeå. Frida Nyberg från Boden är med oss för att predika. Vi får även höra något om hur hennes tid med cancer påverkade hennes tro. Det blir även mycket annat. Dagsschema kommer ut efter nyår. För långväga gäster kan vi hjälpa till med sovplatser. SAVE THE DATE!

Kategorier: På gång